... of koop direct ...
star quicktickets star

De Vuurlinie (NL)

vanaf 16 jaar, 14 en 15 jarige onder begeleiding van ouder(s) of verzorger(s) toegestaan, legitimatie verplichtgeweldgrof taalgebruik  

Kijkwijzer =16 Jaar. Toegang UITSLUITEND voor personen van 16 jaar en ouder. Legitimatie van iedere bezoeker is verplicht.

Exclusieve voorpremiere op dinsdag 12 september!
Speciaal voor onze veteranen: Foroxity biedt jullie graag een gratis popcorn aan op vertoon van de veteranenpas tijdens de voorpremiere op dinsdag 12 september. Stichting Veteranen is deze avond ook aanwezig.

Op missie in Afghanistan leidt Marco (Waldemar Torenstra) zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Marco echter in opspraak. Tegelijk worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen en in de media en op straat heeft iedereen een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit. (Drama Oorlog)

Cast:

Sallie Harmsen, Waldemar Torenstra, Tibor Lukács, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Victor Löw, Mike Weerts, Steef de Bot


Regisseur:

Roel Reine


Duur:

120 minuten


Genre:

Drama Oorlog


Release datum:

14-09-2023


 
Bekijk speeltijden en
Koop kaarten arrow_drop_down