... of koop direct ...
star quicktickets star

Sinterklaas & De Magische Mijter (NL)

alle leeftijden  

Sinterklaas en de Magische Mijter

Oh nee! De 5 magische edelstenen van Sints mijter zijn gestolen: een grote ramp voor het Sinterklaasfeest! Zonder die magische stenen is Sinterklaas nergens en kan pakjesavond niet doorgaan. Ze zorgen voor de ultieme sinterklaasmagie. Wanneer deze in de handen vallen van slechteriken, zou dit wel eens funeste gevolgen kunnen hebben voor het Sinterklaasfeest.

De enige die Sinterklaas aan nieuwe stenen kan helpen is een oude magiër uit Myra, welke als oude jeugdvriend vroeger de stenen zelf aan Sinterklaas heeft gegeven. Echter worden deze stenen niet zomaar magisch en heeft Piedras de hulp nodig van het publiek om deze op te laden vol ultieme sinterklaasmagie. Lukt het op tijd of is dit het eerste jaar zonder Pakjesavond?

Sinterklaas & De Magische Mijter is een vrolijke sinterklaasshow met Sinterklaas en Pieten vol humor, spanning, liedjes en interactie met het publiek. Versterkt door een sfeervol decor en live verbindingen met karakters via het bioscoopscherm, zorgt deze voorstelling voor een onvergetelijke beleving voor iedereen. Inclusief Meet and Greet en een fotomoment met Sinterklaas en de karakters na afloop.

Tip: Omdat het een (theater)voorstelling betreft, zit je op de voorste rijen het dichts bij het podium en voel je de magie van nóg dichterbij! (Jeugd)

Cast:

Sinterklaas .


Duur:

90 minuten


Genre:

Jeugd


Release datum:

26-11-2022


 
Bekijk speeltijden en
Koop kaarten arrow_drop_down