... of koop direct ...
star quicktickets star

Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie (NL)

alle leeftijden  

Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie

Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie is een interactieve en spannende sinterklaasvoorstelling voor de hele familie, live op het podium van Foroxity Sittard! Met Sinterklaas, zijn leukste Pieten, bijzondere visite, decor, veel muziek, humor en een fotomoment na afloop van de show.

Het lijkt een jaar zonder problemen te worden voor Sinterklaas en zijn Pieten. Alle cadeautjes zijn ingepakt, de mijter en het boek zijn niet gestolen en miljoenen snoepjes liggen klaar om uitgedeeld te worden. Tenminste… Wanneer Sinterklaas het versgebakken snoep wil voorproeven, lijkt tóch niet alles op rolletjes te lopen en is er reden tot grote paniek. De Snoepjespiet zelf is zich van geen kwaad bewust en richt zijn pijlen enkel op een carrière als grote superster. Wanneer het Sinterklaasfeest op losse schroeven komt te staan en de Pieten worden gedwongen tot samenwerken met bijzondere visite, komen er hulp en bekentenissen uit onverwachte hoek. Komt alles op tijd weer goed en kan het Sinterklaasfeest wel doorgaan?

Tip: Omdat het een (theater)voorstelling betreft, zit je op de voorste rijen het dichts bij het podium en voel je de magie van nóg dichterbij! (Jeugd)

Cast:

Sinterklaas .


Duur:

70 minuten


Genre:

Jeugd


Release datum:

18-11-2023


 
Bekijk speeltijden en
Koop kaarten arrow_drop_down