... of koop direct ...
star quicktickets star

Nick Jr. Voorjaarsbios 2023

alle leeftijden  

Santiago van de Zee: De Kitty Kat Kaper Een van Bonnie's katten baant zich een weg naar El Bravo en beweert dat hij Bonnie Bones heeft verlaten en een goede piraat wil worden. Mmaar wat hij echt wil, is de schat die benedendeks verborgen is. De Legende van El Ratoncio Pérez Wanneer Tomás zijn eerste tand verliest en bezoek krijgt van de magische El Ratoncito Pérez, moeten Santiago en zijn team samenwerken met de legendarische tandenmuis en zijn gestolen pet en tas van Enrique terughalen.

Baby Shark’s Grote Show: Het Licht Vis-tival Chucks leert Baby Shark en William de geneugten van het vieren van Chanoeka, het Licht vis-tival. Shadow op ijs Goldie vindt een schaatspartner in de meest onwaarschijnlijke vis...Shadow?!

Blaze en de monsterwielen: Postwagen Blaze Als er over de hele wereld drie grote postbezorgingen nodig zijn, is er maar één monstermachine die alles kan bezorgen: Postwagen Blaze! Hij zal de zeeën overzwemmen, bergen beklimmen en zich wagen aan de Monster Dome -- want postwagens bezorgen ALTIJD! (Animatie)

Duur:

80 minuten


Genre:

Animatie


Release datum:

29-03-2023


 
Bekijk speeltijden en
Koop kaarten arrow_drop_down