... of koop direct ...
star quicktickets star

Coldplay Music Of The Spheres: Live At River Plate

alle leeftijdengrof taalgebruik  

Na het overweldigende succes van Coldplay's Music Of The Spheres Live Broadcast vanuit Argentiniƫ in bioscopen wereldwijd afgelopen oktober, keert de band terug naar de bioscoop in deze gloednieuwe, director's cut van de show.

Gefilmd tijdens Coldplay's uitverkochte tien nachten in Buenos Aires' River Plate stadion, bevat deze spectaculaire concertfilm geremixt en geremasterd geluid en verbluffende beelden vastgelegd door BAFTA-winnaaar en Grammy-genomineerde regisseur Paul Dugdale, inclusief een groot aantal niet eerder vertoonde beelden.

Lichten, lasers, vuurwerk en LED-polsbandjes vullen het scherm in een concert dat door The Times is aangekondigd als "de grootste live muziekshow ooit". Naast klassieke hits als Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe en A Sky Full Of Stars bevat de film schitterende gastoptredens waaronder Jin van BTS met het live debuut van zijn hitsingle The Astronaut.

Deze registratie bevat ook een speciale documentaire achter de schermen - met niet eerder vertoonde interviews met de band - die exclusief in de bioscoop te zien is. (Muziek)

Duur:

138 minuten


Genre:

Muziek


Release datum:

19-04-2023


 
Bekijk speeltijden en
Koop kaarten arrow_drop_down