... of koop direct ...
star quicktickets star

Winnie The Pooh: Blood and Honey

vanaf 16 jaar, 14 en 15 jarige onder begeleiding van ouder(s) of verzorger(s) toegestaan, legitimatie verplichtenggeweld  

Kijkwijzer =16 Jaar. Toegang UITSLUITEND voor personen van 16 jaar en ouder. Legitimatie van iedere bezoeker is verplicht.

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd.

Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees... Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad? (Horror)

Cast:

Amber Doig-Thorne, Craig David Dowsett, Chris Cordell


Regisseur:

Rhys Frake-Waterfield


Duur:

77 minuten


Genre:

Horror


Release datum:

15-02-2023


 
Bekijk speeltijden en
Koop kaarten arrow_drop_down